Allmän guide för installation av spårningskod Spårning

Att leta praktikhästar

Det är tisdag och det är tillbaka till verkligheten och pluggandet. Tog en paus från det i helgen och igår vilket var skönt.

Jag söker en hel del hästar att balansera. Cirka 250 hästar, vilket är en hel del hästar dock har jag en del tid på mig.

Som många andra så skrev jag ut på Facebook att jag sökte hästar, man får snabbt svar när man skriver att det är gratis. Jag valde att göra de gratis på de första hästarna mest förkunna på och få ett grepp om de jag gör samt en rutin.

Jag utgav även att efter cirka 10 kommer jag att ta betalt 100 kronor per häst och milersättning. De man märker snabbt med hästfolk är att de ska gärna vara billigt, gärna gratis. Dock känner jag att de är mer än värt de där 100 kronorna för en balansering och det är faktiskt billigt med 100 kronor per häst så det blir betydligt dyrare när jag är färdig utbildad. Hästen mår så mycket bättre efteråt. Spänningar släpper, kanske en blockering eller en låsning också släpper och vi hästfolk vill ju alltid ge de bästa till våra hästar.