Allmän guide för installation av spårningskod Spårning

En fredag kväll.
Jag sitter här och läser igenom alla mina anteckningar ifrån jag var på min första del av mina utbildningar. Jag kan inte sluta läsa. Jag vill verkligen läsa ännu mer och lära mig ännu mer. Längtar till jag ska göra del 2.

Ju mer jag gräver mina anteckningar desto mer beroende blir jag allt detta läsandet. Det är så fruktansvärt kul.
Hur allt kan hänga ihopa. Hur människan och hästens känslomässiga hänger ihopa. Hur mitt rörelsemönster kan störa hennes rörelsemönster. Åh, det är så frukansvärt intressant. Jag kan verkligen inte sluta säga i heller att de är intressant.

Jag har alltid vetat och haft med mig att en häst gör en sak av en anledning och när jag läser mina anteckningar får jag bara mer beräftelse. På något sätt känns detta väldigt magiskt.

Känns som helt plöstligt denna fredag kväll kl 21:00 bara trillade bara en massa bitar på plats, varför såg jag inte dessa innan? Jag har bara slut att slänga iväg mitt till ett stall så här sen på kvällen och bara balansera så fingrarna blöder.

Ja, rent utsagt så balanserade jag idag till fingret börja blöda.

Jag längtar till alla rutiner mer sitter i ryggmärgen på mig, attt jag kan kolla allt och jag vet vad som ska göras. Men förhoppningvis kommer de med tiden. Men som sagt vill man kunna allting just nu.


Jag hoppas att även att fler våga testa på att få sin häst balanserad, det blir mycket bättre än hur din häst var innan.

Bildresultat för de fem elementen häst