Allmän guide för installation av spårningskod Spårning

Tiden och beroendet.
För några dagar sen var jag ute och körde bil. Jag märke att alla körde om mig och det var inte att jag körde extremt sakta. Utan jag körde några km över hastigheten till och med.

Jag blev nästan lite stressade över att exakt nästan alla körde om mig ändå. Jag tänkte har vi så bråttom? I så fall till vad? Är de till jobbet? Eller ni har brått hem till er familj? Eller ni försöker vinna tid? Men i så fall tid vad, att hinna göra mer?

Ja, det var många frågetecken som började snurra runt. ÄR  vi så bereoende av tiden? Är vi så stressade av tiden?Handlar allt om tiden?

Oftast så är vi beroende  av tiden tycker jag. Man säger, de ska bara ta tio minuter, eller om du inte städar om fem minuter så blir det ett straff. Men varför? Varför är vi så beroende av tiden? Kan vi inte bara låta de ta den tid de behöver? Kan vi inte bara putta undan tiden lite, för de känns som vi glömmer så mycket bara för vi fokuserar på tiden. Att  15 min är 15 minuter. Jag själv tänker också mycket på klockan, vilket gör mig ellt konstigt och tokig. Jag glömmer bort att leva och stressa och fokuserar mer på vad klockan är.

Vi borde bara andas här och nu, låta klockan gå utan att bli stressade. För vi missar så mycket bara för att vi fokuserar på klockan. Vi glömmer att fokusera på de viktiga och fina sakerna i livet.